Schoonmaakbedrijf

Over ons

Hazal Cleaning is uw betrouwbare schoonmaakfirma gespecialiseerd in het reinigen van appartementencomplexen, kantoorruimtes, schoolgebouwen, praktijkruimten en bedrijfspanden.

Een schoonmaakbedrijf waar de kwaliteit, soepelheid en vakkundigheid voorop staan.

Onze mensen zijn bekwaam en goed getraind. Zij zijn tenslotte het gezicht van ons poetsbedrijf.

WAAROM KIEST U VOOR HAZAL CLEANING?

  • Ruim assortiment aan diensten
  • Professioneel en flexibel (ook voor spoedaanvragen)
  • Snel en efficiënt
  • Voorstel op maat
  • Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak.
  • Een betrouwbare poetsploeg van echte schoonmaak-experts

SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN KANTOREN

Een kantoorpand of een winkel moet regelmatig schoongemaakt worden. Heeft u geen tijd? Of wilt u het professioneel laten doen? Wij kunnen u helpen met kantoren poetsen. De frequentie kunt u zelf bepalen. Het kantoren poetsen wordt gedaan door professionele werknemers.

SCHOONMAAK APPARTEMENTS­GEBOUWEN

In een appartementsgebouw gebruiken zowel de bewoners als bezoekers de gemeenschappelijke delen. Hazal Cleaning kan het pand dagelijks of periodiek schoonmaken, zodat de residentie of appartementsgebouw schoon blijft.

COMMERCIELE SCHOONMAAK

Uw klanten moeten zich welkom voelen in uw winkel of bedrijfsgebouw. Een goede hygiëne van uw bedrijf is van groot belang.

Wij kunnen alle soorten van reiniging aan, denk hierbij aan: reinigen van machines, ramen wassen, verwijderen van stof, poetsen en onderhoud van interieur.

SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN PRAKTIJKEN

De patiënten van de kinesist, tandarts, dokter moeten zich welkom voelen in de praktijk en in de wachtzaal. De hygiëne is hier van groot belang. Een periode schoonmaak en onderhoud is dan ook aangeraden.

SCHOONMAAK VAN PARKINGS EN PARKEERGARAGES

Wij hebben jaren ervaring met de schoonmaak van parkings, ondergrondse garages van winkels en bedrijven. Door het intensief gebruik van de auto’s, worden parkeergarages snel vuil.

U kan uw ondergrondse parking door Hazal Cleaning laten schoonmaken. Het reinigen van parkeergarages behoort tot één van onze specialisaties.

SCHOONMAAK SANITAIRE RUIMTES EN BLOKKEN

Wij onderhouden en poetsen sanitaire voorzieningen, zoals toiletten en voorzieningen waar veel mensen komen. Wie houdt niet van een fris en hygiënisch sanitair?

onze tevreden klanten

Wij kennen Hazal Cleaning als een zeer professionele en betrouwbare firma. Onze kantoren worden steeds zeer grondig gereinigd, uitstekende service en accurate administratieve follow up.

Advocatenkantoor Filip van Bergen

“Wij zijn zeer tevreden over deze ploeg!“

Huisartsengroep Park Noord